Jornada: La biodiversitat més enllà del 2020

dimarts, 24 novembre, 2020 - 09:00 a dimecres, 25 novembre, 2020 - 16:59
Sessió virtual

XVII Jornada Anual CREAF-SCB-ICHN - La biodiversitat més enllà del 2020

En la XVI Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) discutirem i reflexionarem obertament sobre aquests desafiaments, coneixerem persones expertes de centres de recerca, entitats i administracions que han hagut de fer-hi front i que ara estan pensant en el futur full de ruta. Entre tots, compartirem com fer front a aquest desafiament tenint en compte totes les dimensions de la biodiversitat.

SALA ZOOM COMPLETA - REGISTREU-VOS PER REBRE INFORMACIÓ DE LA JORNADA O REBRE ENLLAÇ YOUTUBE QUAN COMENCI EMISSIÓ.

PROGRAMA COMPLET

La jornada es durà a terme en una sala virtual a Zoom, també es retransmetrà en directe pel canal de Youtube del CREAF.


 

Organitzador: 
CREAF
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

L'AMB ha presentat el treball de recerca bibliogràfica Biodiversitat i salut, que constata científicament la correlació entre l'augment d'espècies de flora i fauna a les nostres ciutats i una millora de la salut de les persones.

Notícia

La investigació, publicada a la revista ‘Nature Communications Biology’, constata que les praderies mostren lesions greus i permanents als òrgans sensorials després d’haver estat exposades a soroll antropogènic.

Notícia

Es constata que les poblacions de ratpenats més generalistes i resistents han augmentat a Catalunya, mentre que les més vulnerables als canvis, les més especialistes, estan en davallada

Butlletí