Jornada informativa de la campanya d'ozó 2016

dimarts, 25 octubre, 2016 - 12:46
Edifici del Sucre – Sala Sert
Geolocation

Jornada per presentar les dades de la campanya d’estiu 2016

PROGRAMA

Us informem que el proper dia 2 de novembre tindrà lloc la Jornada Informativa de la Campanya d’Ozó 2016. Aquesta jornada es durà a terme a les 11h a Vic, a l’edifici del Sucre del Consell Comarcal d’Osona (C/. de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, Sala Sert)

Si us plau, confirmeu assistència a la següent adreça de correu electrònic: emasramonm@ccosona.cat


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Dirigida a Regidors de Medi Ambient i Tècnics Municipals de l’àmbit de Catalunya
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

En un nou pas per continuar avançant cap a una mobilitat més sostenible a la ciutat, l’Ajuntament de Vic s’ha associat a la cooperativa Som Mobilitat per tal de poder fer un ús compartit de tres cotxes 100% elèctrics.

Notícia
La contaminació per ozó troposfèric és un problema recurrent a la Plana de Vic durant els mesos d’estiu, quan se supera amb freqüència els llindars d’avís i alerta. Amb tot, aquest 2020, encara sense episodis d’onada de calor, amb fortes pluges i la crisi sanitària, els valors són inferiors. De totes maneres es continua treballant per la millora de la qualitat de l’aire i ahir es presentava als ajuntaments el Pla d’Acció per a la millora de la Qualitat de l’aire que contempla 47 accions.
Article

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Butlletí