Jornada informativa de la campanya d'ozó 2016

dimarts, 25 octubre, 2016 - 12:46
Edifici del Sucre – Sala Sert
Geolocation

Jornada per presentar les dades de la campanya d’estiu 2016

PROGRAMA

Us informem que el proper dia 2 de novembre tindrà lloc la Jornada Informativa de la Campanya d’Ozó 2016. Aquesta jornada es durà a terme a les 11h a Vic, a l’edifici del Sucre del Consell Comarcal d’Osona (C/. de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, Sala Sert)

Si us plau, confirmeu assistència a la següent adreça de correu electrònic: emasramonm@ccosona.cat


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Dirigida a Regidors de Medi Ambient i Tècnics Municipals de l’àmbit de Catalunya
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

La primera reunió de la Taula de la Plana de Vic ha comptat amb la presència d’alcaldes, alcaldesses i representants dels 26 municipis de la Plana de Vic que formaran part del nou ens, així com del Consell Comarcal d’Osona qui copresidirà la taula conjuntament amb l'Ajuntament de Vic.

Notícia
Pantalla informativa a la plaça de l’Estació

Pantalla informativa a la plaça de l’Estació

L’Ajuntament de Vic impulsa la creació d’una Taula amb l’objectiu de debatre quines són les mesures més urgents per coordinar-se i tractar la problemàtica conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i coordinant-se amb l’àrea metropolitana, on s’originen els precursors que acaben formant l’ozó que afecta la qualitat de l’aire de la Plana. La iniciativa atén la preocupació al territori degut als diversos episodis d’onada de calor a la ciutat i comarca en què s’han superat el llindar d’informació, i la setmana passada, durant unes dues hores, es va superar el llindar d’alerta a la capital d’Osona.

Notícia
Aquest 23 de juliol es va superar el llindar d'informació a Tona i Manlleu
Cartell que informa sobre els nivell d'ozó a Vic

Cartell que informa sobre els nivell d'ozó a Vic

Vic va superar aquest dimarts el llindar d'alerta d'ozó troposfèric a l'aire. Tal com recull el Departament de Territori i Sostenibilitat, aquesta és la primera vegada que la capital d'Osona supera el llindar d'alerta, que se situa en els 240 µg/m3. Les altres estacions de la comarca -Manlleu i Tona- han superat el llindar d'informació (situat en els 180 µg/m3). 
 

Butlletí