Jornada de ciència ciutadana "Descobrim la biodiversitat de Vacarisses"

dissabte, 18 març, 2023 - 09:00 a 14:00Quines espècies es troben al del municipi de Vacarisses? T’agradaria aprendre a identificar-les amb facilitat i recollir-les sistemàticament a un mapa comunitari? El dissabte 18 de març s'organitzen les jornades formatives de ciència ciutadana del projecte "Descobrim la biodiversitat de Vacarisses."

Durant la jornada, aprendràs a fer ús d'eines que t’ajudaran en el procés d’identificació de les espècies, mentre contribueixes a augmentar la base de dades sobre les espècies del municipi, en el marc del projecte d’iNaturalist. Aquesta base de dades servirà perquè l’Ajuntament de Vacarisses tingui més informació per prendre decisions amb l’objectiu d’afavorir la biodiversitat del municipi.

Durant la jornada, es realitzaran, de manera gairebé simultània, 6 recorreguts pels espais periurbans de Vacarisses. Tria aquell o aquells que més t’interessin i inscriu-t’hi. T’hi esperem!

De 9 a 10.30 h: 

  • Camí de Can Vives (punt de trobada: Cementiri de Vacarisses)
  • Camí Vermell (punt de trobada: Parc del Palà)

De 10.45 a 12.15 h:

  • El Serrat 1 - Torrota (punt de trobada: El Serrat)
  • Camí de la Font de l’Orpina (punt de trobada: Font de l’Orpina)

De 12.30 a 14 h: 

  • El Serrat 2 - Camí dels Tubs (recorregut realitzat pel CAU) 
  • Camí de la Font del Guinardeu (punt de trobada: Plaça de la Creu) 
     

Inscripcions obertes!

 


 

 

Organitzador: 
Ajuntament de Vacarisses
Destinatari: 
Ciutadania
Categories: 
Biodiversitat
Ciència

Relacionats

Notícia

S’ha desbrossat la cobertura arbustiva de 5 zones diferents, a més de dur a terme un seguit d’actuacions per recuperar la població de Conill de bosc.

Notícia

Liderat per l’Oficina de Biodiversitat i Emergència Climàtica, i amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, l’estudi se centrarà en el Connector Biològic Terrestre Complementari del municipi.

Notícia

Aquest estiu s'han instal·lat aparells de lectura digital i més fiables, que podran detectar fuites, alteracions en el consum o intents de manipulació.

Butlletí