Jornada: Ciutats i Pobles Residu Zero

dijous, 18 febrer, 2021 - 16:00 a divendres, 19 febrer, 2021 - 17:59

Des de Rezero - Fundació per la prevenció de residus i amb la col·laboració de la resta d’entitats de l’Alianza Residuo Cero, ens agradaria convidar-vos, el proper 18 de febrer de 16.00 a 18.00 hores a participar al seminari online “Ciutats i Pobles Residu Zero”.

En el moment actual d’emergència climàtica, la implantació de mesures de residu zero per part del món local representa avançar cap a una major eficiència en l’ús de materials i energia i contribueix a donar sortides a la crisi econòmica i social tenint en compte la necessària sostenibilitat ambiental.

L'objectiu d'aquesta sessió és presentar i compartir casos pràctics d’aplicació de mesures Residu Zero a Ciutats i Pobles a nivell català, balear i estatal  i posar en valor el potencial del món  municipal envers la gestió sostenible dels residus municipals i els recursos.

Volem inspirar a administracions, entitats i a la societat civil per avançar cap a la reducció i el reaprofitament progressiu dels residus com a recursos i l’assoliment de municipis residu -i emissions- zero.

La sessió començarà a les 16.00 hores a través de la Plataforma Zoom i hi haurà dues parts: la primera seran breus càpsules de casos pràctics de Ciutats i Pobles Residu Zero i la segona consistirà en un debat interactiu. 

Enllaç a Zoom 

Inscripcions

L'esdeveniment estarà obert a la participació d'altres administracions i organitzacions de la societat civil de parla hispana d'Espanya i  Amèrica Llatina.

Adjuntem l'agenda i desitgem que sigui del vostre interès.


 

 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Amb l'inici del curs escolar L'Ajuntament de Tordera ha donat el tret de sortida a la campanya "Uneix-te al zero". Enguany, des de l'Ajuntament de Tordera es vol fer un pas més i començar a treballar per la minimització de residus, per aquest motiu s'inicia una campanya dirigida a la reducció dels residus des de tots els àmbits.

Notícia
Un pas més per dir adéu a la cultura d’usar i llençar

El passat 14 de juliol es va presentar aquest el Compromís Barcelona Plàstic Zero i alguns dels projectes de la Taula Plàstic Zero que busquen encoratjar a entitats i empreses a sumar-s'hi per fer front a la cultura d’usar i llençar.
Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Butlletí