Jornada autoconsum energètic municipal, a partir de la biomassa

dimecres, 25 novembre, 2020 - 10:00 a 13:00

En el marc de l’operació BIOenergia per al desenvolupament local, cofinançada pel P.O. FEDER 2014-2020, l’Ajuntament de Granollers organitza aquesta jornada adreçada a entitats del sector públic i privat interessades a desenvolupar iniciatives de promoció de la biomassa per a l’ús tèrmic municipal al Vallès i comarques veïnes. Compta amb la participació del representant de l’administració pública, del Clúster Bioenergia de Catalunya i de centres de recerca i tecnològics de referència, amb l’objectiu d’aportar coneixement i experiències, cadascú des del seu sector de competència i expertesa.

Organitza: Ajuntament de Granollers i Clúster Bioenergia de Catalunya

Col·laboren: Diputació de Barcelona, Institut Català d’Energia, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Associació de Gestió Forestal Montseny-Ponent, Associació de Defensa Forestal del Montseny, Associació de Propietaris i Productors del Montnegre Corredor

Jornada en línia via plataforma zoom (es facilitarà l'enllaç per seguir la jornada via inscripció prèvia)

Inscripcions

Més informació: https://www.granollers.cat/bioenergia

Programa 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Vallromanes lliurarà aquest mes de febrer als centres educatius del poble els equips per a l’estudi i la gestió del consum energètic als equipaments. L’objectiu és dissenyar un pla d’estalvi energètic basat en accions quotidianes i senzilles que poden fer l’alumnat, mestres, conserges i personal de neteja.

Article
Instal·lació a Argentona

Instal·lació a Argentona

Vilassar de Dalt, Argentona, Sant Fruitós de Bages, Santa Margarida de Montbui, Sant Martí Sarroca i Figaró-Montmany ja escalfen alguns dels seus equipaments municipals amb estella forestal, estalviant així consum de combustibles fòssils com el gas natural o el propà.

Article

Des de la tardor del 2020, cinc equipaments municipals d’Alcover s’escalfen amb biomassa forestal gràcies a la posada en funcionament d’una xarxa de calor impulsada en el marc d’un projecte liderat per la Diputació de Tarragona.

Butlletí