II Fòrum de Transició Energètica

divendres, 16 juny, 2023 - 09:00 a 13:30
Museu del Treball i la Indústria Viva de Santa Perpètua de Mogoda

L'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes organitza el pròxim 16 de juny el segon Fòrum sobre la Transició Energètica d'empreses i polígons industrials de la Riera de Caldes. La Jornada se celebrarà en el recentment estrenat Museu del Treball i la Indústria Viva de Santa Perpètua de Mogoda en horari de 9 a 13:30h.

L'AMERC està fermament compromesa en impulsar a les empreses del territori en caminar cap a un estalvi energètic i una transició cap a energies més respectuoses amb el medi ambient i el territori que habitem. 

​Aquest compromís s'ha traduït en la creació de programes com el del Gestor Energètic, en l'impuls a les comunitats energètiques o en assessoraments energètics a empreses i ciutadania. 

Al Fòrum els assistents podran gaudir de diferents tallers informatius en estalvi energètic, auditories i solucions energètiques i sobre comunitats energètiques.  Diferents empreses compartiran les seves experiències sobre la participació en els programes i els resultats que han obtingut, així com l'experiència de les institucions públiques. 

A banda, hi haurà un espai dedicat a expositors on empreses de solucions energètiques dels municipis de la Riera de Caldes mostraran els seus productes i serveis, amb l'objectiu de promoure les empreses del territori. 

La jornada està organitzada per l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

Organitzador: 
Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Notícia

L'Amep i L'Energètica treballen conjuntament perquè els ajuntaments puguin abastir-se amb energia pública renovable produïda per l'empresa pública de la Generalitat i els mateixos municipis.

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Butlletí