Fira Economia Verda i Circular de Granollers

dijous, 26 maig, 2022 - 00:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 23:59
Parc Firal i Hotel Ciutat de GranollersDel 26 al 29 de maig, se celebrarà aquesta fira amb una àmplia oferta d’exposicions, conferències, tallers, i mostres comercials especialitzades.

Granollers ha posat el focus en la transició verda i està treballant per afrontar amb garanties aquest repte, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.  Projectes de simbiosi industrial, de reciclatge, d’energia verda, de mobilitat, o de promoció del sector agroalimentari de proximitat, en són uns bons exemples. L’aposta de Granollers per celebrar un esdeveniment rellevant d’economia verda i circular, pretén donar visibilitat a aquests projectes, i aportar eines útils als  sectors econòmics i a la ciutadania, per a la seva implicació. 

Els espais de la Fira:

L'EVC EXPO és una fira especialitzada oberta a tots els públics, ubicada al parc firal de Granollers, seu de la tradicional fira de l’Ascensió. 

L'EVC LAB són unes jornades tècniques adreçades a un públic professional, amb conferències, debats i creació de xarxa.


Més informació


 

Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Acte
19/05/2023 - 14:25
Granollers
Notícia

El Vallès Oriental dibuixa el full de ruta cap a l’economia circular amb 25 reptes estratègics

Notícia

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en funcionament una nova edició del servei gratuït de diagnosi energètica i de gestió de residus per a les empreses del municipi

Butlletí