Fira d’herbes remeieres Remeiart

diumenge, 4 juny, 2023 - 00:00 a 23:59
Castell de Penyafort, Santa Margarida i els Monjos

El Remeiart, la fira que cada juny converteix Santa Margarida i els Monjos en l’epicentre del sector de les herbes remeieres, arriba enguany a la seva dotzena edició.

Serà del 2 al 12 de juny i entre els actes habituals que ja són un ritual entre el veïnat del municipi i comarca en destaca la Fira d’herbes remeieres al castell de Penyafort, la inauguració de les Cuines i tapes, i l’herbes campus.

La traca del festival serà el diumenge dia 4 de juny, amb la Fira Remeiart al castell de Penyafort, amb més de cinquanta tallers i quaranta expositors, oferta gastronòmica fora del recinte, zona infantil de jocs creatius, xerrades i tallers.


 

Categories: 
Biodiversitat
Salut

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha acordat l’aprovació provisional d’un pla especial urbanístic per a la regulació de les condicions que hauran de regir les possibles futures instal·lacions d’energia renovable fotovoltaica en cas que es vulguin posar al terme municipal

Notícia

El Molí del Foix, el centre d'interpretació històrica i natural de Santa Margarida i els Monjos, ha realitzat una sèrie d'activitats durant el mes d'octubre per parlar sobre l'aigua.

Butlletí