Finançament de l'adaptació al canvi climàtic

dijous, 26 maig, 2022 - 10:00 a divendres, 27 maig, 2022 - 12:00
Sessió virtual via Zoom

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb el suport tècnic d'Anthesis Lavola, organitzen el cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d'adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

La tercera sessió exposarà diversos mecanismes per actuar, el concepte del cost de no actuar i l'avaluació dels costos de l'adaptació. Tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig, de 10 a 12 h, a través de la plataforma Zoom. 

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

Comptarem amb intervencions de:

Marc Sanglas, director de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic.

Viviana Pérez, tècnica de projectes de l'Àrea de Planificació Estratègica del Consell Comarcal del Maresme

Silvia Fernández-Campa, coordinadora de l’Àrea de Renaturalització i Resiliència Urbana de la Fundación Biodiversidad.

Patricia B. Llopis, especialista de desenvolupament urbà del Banc Europeu d’Inversions (EIB). En diferit.

Elena Veza, tècnica del Servei d’Emergència climàtica i educació ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Laura Noguera, tècnica del Departament de Planificació Estratègica de MCRIT i Tània Da Silva, Directora de Projectes de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Institut Cerdà.

Alfonso Javier Garcia, Cap Negociat d’Instal·lacions de l’Ajuntament Molins de Rei; Laura Carbó, tècnica de medi ambient de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, Maria Busquets, tècnica de promoció ambiental i medi ambient de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Montse Martínez, responsable de R+D+i en la direcció de Canvi Climàtic i Resiliència d’Aquatec.

Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa.   

 

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS del cicle de seminaris.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

L'AMB incorpora al Bus Metropolità 30 nous autobusos sostenibles: 22 al servei de l'àmbit Barcelona-Sant Boi i 8 per al servei del Barcelonès nord. 87 autobusos més arribaran abans que acabi l'any 2022 i els altres 187 vehicles restants ho faran durant el primer trimestre del 2023.

Notícia

El passat maig van començar a rodar els deu autobusos amb tecnologia híbrida que esdevenen el primer pas per a la renovació de la flota de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) cap a una mobilitat més sostenible i eficient.

Notícia

Dissabte 11 de juny, més de 100 entitats, projectes, departaments i programes municipals, van fer possible la jornada del MOU-TE PEL CLIMA, al Parc de la Barceloneta, amb una participació de prop de 1.500 persones.

Butlletí