Festival ReciclArt

divendres, 16 juny, 2017 - 00:00 a diumenge, 16 juliol, 2017 - 23:59
Geolocation

Festival dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art del 8 al 16 de juliol

Festival ReciclArt està dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art, que posa l’atenció en el problema dels residus d’una manera lúdica i festiva, i alhora promou els artistes locals i fomenta una economia creativa i sostenible. 

La programació del Festival es basa en el reciclatge artístic i inclou exposicions, tallers, música, conferències, etc. Artistes i artesans que treballen a partir de materials de rebuig tornaran a exposar la seva obra al Sitges ReciclArt.

Tindran lloc en diferents espais de l'Edifici Miramar exceptuant l’Exposició “Art a les Hamaques” que es realitzarà a la Fundació Ave Maria (entrada lliure) i Festa de Cloenda a Casa Bacardí (amb invitació). 

Tots els tallers i activitats són gratuïts.

 

 

 

 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges, l’equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona situat al passeig Marítim d’aquesta població del Garraf, ha ampliat part de les seves instal·lacions amb la renovació de l’Aula de la natura, un espai per desenvolupar-hi tallers i cursos per a escolars i públic en general sobre l’ecosistema marí de les Costes del Garraf.

Acte
26/11/2021 - 00:00
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges

Butlletí