Festa del Medi Ambient a Subirats

dimecres, 5 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 16 maig, 2021 - 23:59
Subirats

Donada la situació actual de pandèmia, però amb la voluntat de seguir mantenint l’essència de la festa, enguany s’han planificat diverses activitats, seguint totes les recomanacions i respectant les mesures sanitàries establertes.

Així doncs no es realitzarà cap “fira”, però si diverses activitats gratuïtes. Unes d’elles enfocades per als infants de les escoles de Subirats, i les altres més de caire general per a la població (tot i que requeriran d’inscripció prèvia per dur a terme el control corresponent).

Concretament, les activitats es centraran en 2 eixos o temàtiques molt diferents:

Residus:

En motiu del Let’s clean up Europe day, els dies 5 i 6 de maig es realitzaran xerrades sobre residus als infants de les escoles de la ZER Subirats. I els dies 7 i 8 de maig hi haurà diverses accions de neteja de l’entorn natural (organitzades per cadascun dels tres centres escolars del municipi, i també per l’Ateneu Ordalenc).

Flora:

El divendres 14 de maig, els alumnes de l’escola Subirats realitzaran una plantada a diversos punts del nucli de Lavern, amb el suport de diverses voluntàries del poble.

Al llarg del matí del diumenge 16 de maig, a Lavern es realitzarà la jornada “Bones herbes” a càrrec del col·lectiu Eixarcolant i consistent en 2 activitats: una ruta a peu per conèixer les herbes i els seus usos, i una xerrada-taller de cuina amb herbes.

Aquestes dues activitats de la jornada del diumenge estan obertes a la població en general i són gratuïtes, però requereixen d’inscripció prèvia (places limitades per complir amb els aforaments permesos).

Des de l’Ajuntament volem agrair el suport de totes aquelles entitats i persones que faran possible poder realitzar la Festa del Medi Ambient 2021.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Subirats
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

El Molí del Foix, el centre d'interpretació històrica i natural de Santa Margarida i els Monjos, ha realitzat una sèrie d'activitats durant el mes d'octubre per parlar sobre l'aigua.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Acte
03/03/2023 - 00:00
Sant Sadurní d'Anoia

Butlletí