Festa de la Primavera a Mollet del Vallès

diumenge, 10 abril, 2016 - 10:00 a dilluns, 11 abril, 2016 - 09:59

Aquest diumenge 10 d'abril el parc de Can Borrell acollirà un seguit de tallers i diferents activitats per celebrar la Festa de la Primavera. Entre els diversos actes destaquen els centrats en el medi ambient, el taller de titelles, l'espectacle de Clown i el Mercat de primavera organitzat per l'Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó.

Coincidint amb el nomenament de Mollet com a ciutat verda europea després de ser guardonada amb l'European Green Leaf, la Festa de la Primavera d'enguany dedica diverses activitats al voltant del medi ambient.

Així, hi hauran tallers per construir un hort ecològic, per cuinar i aprendre a menjar sa, s'oferiran plantes per guarnir els balcons i fins i tot un professor ecològic explicarà les seves teories sobre el consum, els residus i la seva reutilització.

Al marge de la resta de tallers i del Mercat de primavera, entre les 10 i les 14h hi hauran punts d'informació per conèixer el Projecte STEP (sobre el compromís social i polític dels joves vers el medi ambient), sobre la 10ª Mostra Internacional de Titelles i sobre el Pla d'Actuació de Mandat i els processos de participació oberts a la ciutadania.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Mollet del Vallès
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Donar a conèixer les diferents iniciatives que es fan a Mollet en l’àmbit de medi ambient i sostenibilitat, aquest és un dels objectius de la ‘Festa Verda i de la Biodiversitat‘ que impulsa l’Ajuntament de Mollet.

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí