Exposició "Reduïm Residus” a El Pla del Penedés

dijous, 19 maig, 2022 - 00:00 a dilluns, 30 maig, 2022 - 23:59
Sala d'estudis municipal (Avda. de l'1 d'octubre núm. 1)Aquesta exposició mostra als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus amb l'objectiu d’afavorir i incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions ambientals. L’exposició, creada per la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, s'adreça a un públic escolar (cicle mitjà i superior d’educació primària, educació secundària obligatòria i post obligatòria i nivells equivalents), col·lectius interessats i en general a tothom interessat.

Es vol sensibilitzar els joves i el públic general sobre la necessitat de respectar la piràmide de gestió de les escombraries, que comença per la prevenció o reducció de residus, segueix per la reutilització i el reciclatge i només acaba en el tractament en els casos en que sigui necessari. 

Web de l'exposició


Exposició "Reduïm residus" a El Pla del Penedés

Dates: del 19 al 30 de maig
Lloc: Sala d'estudis municipal (Avda. de l'1 d'octubre núm. 1). 
Horari: dilluns a divendres de 16:45 h a 20:15 h.

L’exposició es realitzarà per a treballar el tema entre els joves.
 


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Dilluns 13 de juny, aquesta és la data d'inici del nou model de recollida porta a porta que incorpora cubells amb xip per a totes les fraccions.

Notícia

El nou servei de gestió i recollida de residus, impulsat per la Mancomunitat Penedès-Garraf, s’implantarà a les cinc localitats de l’Alt Penedès durant un període de 8 anys i incorpora tecnologia smart en els cubells, un sistema que permetrà optimitzar i millorar la gestió i avaluació del servei, a més d’aplicar en el futur una taxa de residus ajustada als usos i la generació de residus de cada ciutadà.

Notícia

Sant Pere de Riudebitlles és la propera parada de la campanya «Adeu plàstics» de la Mancomunitat Penedès-Garraf per prevenir els residus i donar alternatives al plàstic d’un sol ús.

Butlletí