Exposició "Menys plàstics, més vida” a Granollers

divendres, 27 maig, 2022 - 00:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 23:59
Parc Firal de Granollers. C/Londres, 1Una exposició per sensibilitzar la població sobre l’impacte ambiental dels plàstics en el medi marí i per reduir-ne l’ús. La mostra Menys plàstic, més vida! és una producció de l’Agència Catalana de l’Aigua amb la col·laboració de la Diputació Barcelona. L’exposició presenta la problemàtica ambiental generada per l’ús generalitzat i inadequat dels plàstics i s’estructura en sis blocs temàtics: Plastic Paradise; Polseres d’aigua; Sopa de mar; Esports Nàutics; Un món de plàstic i Alternatives Sostenibles.
 

Exposició "Menys plàstics, més vida” a Granollers

Dates: del 27 al 29 de maig
Lloc: Parc Firal de Granollers. C/Londres, 1.
Horari: exposició a l’aire lliure

L’exposició es realitzarà en el marc de la Fira d’Economia Verda.
 


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà del 7 de novembre al 5 de gener a espais públics dels municipis consorciats i en el marc de la campanya Aquí no llencem res!- Aquí ho reciclem tot!, un punt informatiu itinerant d'àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals.

Article
Es pot participar del 22 al 29 d’abril.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, les Deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental s'adhereixen un any més a la campanya DeixaLlibres.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Butlletí