Exposició ’Les nostres fonts’ a Súria

dilluns, 30 maig, 2016 a dijous, 23 juny, 2016

Una exposició sobre les fonts de Súria i dos espectacles infantils sobre la importància de l’aigua clouran les activitats del programa Escoles Verdes en aquest curs 2015-16. L’esmentada mostra serà oberta aquest dilluns 30 de maig a la Biblioteca Pública.

L’exposició ’Les nostres fonts’ resumeix el treball realitzat al llarg del curs sobre les fonts de la vila, donant continuïtat a les activitats de descoberta realitzades en anys anteriors.

La mostra es podrà visitar fins al 23 de juny en el següent horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dijous també de 10.00 a 13.00 h.

El programa Escoles Verdes és una iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Súria i de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria. El seu objectiu és estendre entre els escolars de la vila la cultura de la sostenibilitat, el reciclatge i el respecte al medi ambient.

En el conjunt de Catalunya, el programa Escoles Verdes és impulsat per la Generalitat i dóna compliment a les actuacions previstes a l’Agenda 21 per fomentar el desenvolupament sostenible.

Les escoles surienques van obtenir l’any 2009 el premi Escoles Verdes, atorgat per la Generalitat dins dels Premis Medi Ambient per l’actuació ’L’Energia que mou Súria’.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Súria
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
17/05/2019
Biblioteca de Súria. Carrer Tarragona 17-19. Súria
Article
Un dels rètols indicatius a la vora del Cardener | AjSú

Un dels rètols indicatius a la vora del Cardener | AjSú

El Cardener compta amb un nou itinerari al seu pas per Súria, coincidint amb l'acabament de la darrera fase del Pla de Millora d'Actuacions en tots els trams de la llera, que ja ha estat completada. El primer pas d'aquest itinerari ha estat la instal·lació de quatre plafons informatius sobre la importància natural i social del riu.

Acte
06/05/2019
Escola Municipal d’Adults. Passeig Gallifa, 1. 2a planta. Sant Joan de Vilatorrada

Butlletí