Exposició ’Les nostres fonts’ a Súria

dilluns, 30 maig, 2016 - 00:00 a dijous, 23 juny, 2016 - 23:59

Una exposició sobre les fonts de Súria i dos espectacles infantils sobre la importància de l’aigua clouran les activitats del programa Escoles Verdes en aquest curs 2015-16. L’esmentada mostra serà oberta aquest dilluns 30 de maig a la Biblioteca Pública.

L’exposició ’Les nostres fonts’ resumeix el treball realitzat al llarg del curs sobre les fonts de la vila, donant continuïtat a les activitats de descoberta realitzades en anys anteriors.

La mostra es podrà visitar fins al 23 de juny en el següent horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dijous també de 10.00 a 13.00 h.

El programa Escoles Verdes és una iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Súria i de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria. El seu objectiu és estendre entre els escolars de la vila la cultura de la sostenibilitat, el reciclatge i el respecte al medi ambient.

En el conjunt de Catalunya, el programa Escoles Verdes és impulsat per la Generalitat i dóna compliment a les actuacions previstes a l’Agenda 21 per fomentar el desenvolupament sostenible.

Les escoles surienques van obtenir l’any 2009 el premi Escoles Verdes, atorgat per la Generalitat dins dels Premis Medi Ambient per l’actuació ’L’Energia que mou Súria’.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Súria
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

El Parc de la Sequia de Manresa estrena nova mascota per promocionar les activitats infantils i familiars

Notícia
Sessió plenària del Consell Municipal de Medi Ambient.Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria

Sessió plenària del Consell Municipal de Medi Ambient. Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria

L'Ajuntament de Súria impulsarà un programa d’educació ambiental per millorar el medi ambient del municipi a través de la formació i la sensibilització, amb les aportacions d’associacions, entitats, centres educatius i persones interessades.

Notícia

L'objectiu és que els escolars prenguin consciència de la importància de mantenir la biodiversitat en el medi urbà i de preservar el bosc de ribera a l’entorn del riu. Revisar i muntar caixes de nius d’ocells i construir hotels d’insectes són algunes de les propostes, que es programen per primera vegada en aquest format.

Butlletí