Exposició "La mar de plàstics" a Gualba

dimarts, 11 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 16 maig, 2021 - 23:59
Sala d'Exposicions de la Masia Can Figueres. Carrer Eugeni d’Ors, 39 Gualba

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics” descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

Horaris: dissabte, de 10h a 14h i 16h a 18h, diumenge de 10h a 14h.

L’exposició es realitzarà en el marc de la jornada de reciclatge que es realitzarà el dia 9 de maig

 Web de l'exposició


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Cinc persones de municipis veïns sancionades en la darrera setmana per llençar les escombraries a Polinyà.

Notícia

Es tracta d’un sistema mixt, que diferencia, a nivell domiciliari, el nucli de Ripollet del barri de Tiana i Pont Vell i combina el porta a porta de fraccions com els envasos, la resta i el paper i cartró, amb contenidors intel·ligents tancats per a l’orgànica i el tèxtil sanitari. En canvi, tots els residus generats per les activitats econòmiques seran recollits porta a porta al nucli urbà, excepte el vidre, que es mantindrà en contenidors oberts a tot el municipi.

Butlletí