Exposició "La mar de plàstics" a Gualba

dimarts, 11 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 16 maig, 2021 - 23:59
Sala d'Exposicions de la Masia Can Figueres. Carrer Eugeni d’Ors, 39 Gualba

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics” descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

Horaris: dissabte, de 10h a 14h i 16h a 18h, diumenge de 10h a 14h.

L’exposició es realitzarà en el marc de la jornada de reciclatge que es realitzarà el dia 9 de maig

 Web de l'exposició


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles
Article

343 objectes reutilitzats és el balanç de les campanya RNova que el Consorci ha impulsat, en les 25 deixalleries comarcal més la mòbil. 

Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Butlletí