Exposició: el tresor natural del Garraf

dimecres, 27 setembre, 2023 - 12:00
Masia d'en Cabanyes, Vilanova i la Geltrú

 

L'exposició "El tresor natural del Garraf" està dedicada als espais naturals del Garraf i a les accions que es porten a terme per promoure la consciència de la seva protecció i conservació. Aquesta mostra pretén ser una finestra a la bellesa i fragilitat dels nostres ecosistemes i les iniciatives que fan possible la seva preservació.

L'exposició està vinculada als programes i projectes d'educació ambiental que s'impulsen des del Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf i que s'explicaran durant la presentació que se celebrarà el 27 de setembre a les 12 h a la Masia d'en Cabanyes. 

 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

El Centre d’Estudis del Mar, equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona, ha iniciat el projecte Posidònia Costes del Garraf, de ciència ciutadana, per avaluar l’evolució de les praderies submarines de posidònia, endèmiques de la Mediterrània, situades davant del port de Vilanova i la Geltrú, dins de l’Espai Marí Costes del Garraf.

Acte
16/12/2023 - 11:00
Vilanova i la Geltrú
Notícia

L’Ajuntament de Sitges comença l’adequació del primer parc climàtic amb l’objectiu de generar espais exteriors que proporcionin confort tèrmic, punts d’aigua i seients, com a primeres passes per adaptar l’espai urbà sitgetà al canvi climàtic

Butlletí