Exposició "DesÀrtic" a Granollers

dijous, 13 setembre, 2018 - 00:00 a diumenge, 11 novembre, 2018 - 23:59
Museu de Ciències Naturals de Granollers
Geolocation

"DesÀrtic" és una ex és una exposició col·lectiva multidisciplinària, resultat de la participació artística, en petit format, de 60 artistes compromesos amb la conservació i la protecció de l'Àrtic.

L'objectiu del projecte és conscienciar i fer reflexionar sobre les conseqüències del desgel a l'Àrtic. "DesÀrtic" és una creació de siNesteSia amb la col·laboració de Greenpeace, Centre Cívic Sagrada Família i Espai d'Art Moritz. L'exposició es pot visitar fins a l'11 de novembre.

Activitats programades:

16 de setembre: taller "Art i creació"

21 d'octubre: taller "Art tèxtil desÀrtic"

11 de novembre: taller "Microrelats desÀrtic"

L'exposició també ofereix una activitat adreçada a escoles, titulat: "Experimentem el canvi climàtic: aprenguem a prevenir-lo".

Experimentem al laboratori els mateixos processos que experimenten els oceans i l'atmosfera a escala global i que condicionen el clima.

Reserves activitats escolars: Fundació AC escolesvalles@acgranollers.com; 93 844 30 27


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article
El projecte EYES Erasmus a Granollers finalitza amb una guia que respon a aquesta qüestió

La metodologia descrita en aquesta guia es basa en la metodologia desenvolupada al projecte Erasmus+ EYES – Implicant el jovent en la planificació de l’energia i el clima i que a Catalunya s'ha implantat a Granollers.

Notícia

La primera edició de l’ECOFest, festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica, celebrat el dies 14 i 15 de novembre en format virtual, ha estat tot un èxit participatiu i d’organització.

Butlletí