Exposició 'Art de bosc'

divendres, 3 març, 2023 - 00:00 a diumenge, 26 març, 2023 - 23:59
Centre Can Calisay, Arenys de Mar

"Art de Bosc. Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc" és el títol complet de l'exposició que Martí Boada presenta, aquest mes de març a la sala d'exposicions del Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar, des del 3 de març al 26 de març. 

Martí Boada és una de les veus rellevants del panorama ambiental a Catalunya, comunicador ambiental, gran coneixedor dels boscos. Expert en natura i medi ambient, doctor en Ciències Ambientals i Geògraf, Boada barreja la seva passió pels boscos amb l'art.

L'exposició la confomen un seguit de peces fetes a partir de fragments arboris  i fusta que Martí a Boada a recollit al llarg dels anys al bosc i que ha transformat en peces artístiques. Totes elles tenen una primera reflexió o apunt científic com a punt de partida en la seva transformació artística. 

Tota la informació de l'exposició i horaris des d'aquí.


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Notícia

Arrenca la campanya "Arenys ho aporta tot" per incrementar la recollida selectiva de residus

Notícia

Es tracta del primer CAP de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) que comptarà amb un dispositiu per l’autoconsum d’energia solar. 

Butlletí