Escape room "Qüestió de temps"

dijous, 22 setembre, 2022 - 00:00 a diumenge, 16 octubre, 2022 - 23:59
A diversos municipis

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2022 se celebra del 26 al 30 i se centra en promoure el canvi cap a un nou model energètic. Des de la Diputació de Barcelona organitzem amb diversos ajuntaments vuit sessions de la nova activitat Qüestió de temps.
Consulteu si se celebra a prop vostre.

Qüestió de temps, en versió activitat de carrer, és una experiència vivencial sobre el canvi climàtic basada en la dinàmica dels populars escape rooms.

Els participants hauran de superar en grup 5 proves. L’activitat està dirigida a públic a partir de 10 anys, té una durada d’uns 15 minuts i estarà dinamitzada per dos educadors/es, a càrrec de la Diputació de Barcelona. A més de l'espai tancat per jugar a l'escape room al carrer, s'inclouen elements informatius i un racó infantil amb propostes lúdiques per descobrir els continguts principals de l’exposició. 

A través d'aquesta activitat es vol conscienciar la ciutadania sobre l’emergència climàtica i involucrar-la perquè emprengui accions de mitigació i d’adaptació, prendre consciència que es tracta d’una situació que interpel·la tothom comprendre que és "Qüestió de temps" que les conseqüències del canvi climàtic es manifestin amb més o menys intensitat, més tard o més d’hora, i que això depèn, en gran mesura, de les eleccions que cadascun de nosaltres emprenguem aquí i ara.

D'aquesta manera també es dona a conèixer el treball de la Diputació de Barcelona i els municipis en la lluita contra el canvi climàtic.
 

Municipi

Inclòs dins les activitat de

Data i hora

Vilafranca del Penedès

Fira de la Mobilitat Sostenible

22 de setembre, 17 a 20h

Sant Vicenç de Castellet

Pedalada contra el Canvi climàtic

25 de setembre, 10,30 a 13,30h

Mollet del Vallès

Setmana de l’Energia

26 de setembre

Montornès del Vallès

Setmana de l’Energia

27 de setembre, 17 a 20h

La Nou de Berguedà

Setmana de l’Energia

2 d'octubre, 11 a 14h

Granollers

Setmana de l’Energia

8 d'octubre

Súria

Setmana de l’Energia

15 d’octubre, 10 a 12,30h

 


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

L'exposició 'La llavor' enceta l'activitat a l'Aula de Natura del Falgar. La mostra, que representarà el futur parc d'acció climàtica, es podrà visitar els pròxims quatre caps de setmana, d'11 a 19 h

Butlletí