Escape room: escapem dels plàstics, a Sant Antoni de Vilamajor

dissabte, 24 abril, 2021 - 12:00 a 14:00
Plaça de l'1 d'octubre de 2017, 1 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Activitat adreçada a infants d'entre 8 i 12 anys. No cal reserva d'entrada. 

Seguint la filosofia i popularitat dels “escape rooms” es desenvoluparà una senzilla activitat basada en la idea d’escapar d’una habitació (o espai) en un temps determinat, després de superar una sèrie de proves que estaran contingudes en una caixa (escape box, en aquest cas una maleta o cofre).

L’activitat busca sensibilitzar sobre la contaminació dels plàstics (en particular, els plàstics d’un sol ús i vida útil curta) amb la degradació dels sistemes ecològics, al mateix temps afectant a tot el conjunt de la cadena tròfica, incloent els humans.

S'ofereixen dos jocs d'una durada d'entre 30 i 35 minut per joc. 

Acte organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Les sessions estan obertes al públic amb inscripció prèvia i hi ha programada una sortida per l’observació d'aus a Gallecs, una visita guiada o un taller i safari fotogràfic.

Acte
03/11/2022 - 00:00
Granollers
Notícia

Espais verds i ecosistemes, economia circular i hàbits conscients són algunes de les temàtiques escollides per a les sessions destinades a tota la ciutadania que es faran entre el 3 de novembre i l'1 de desembre

Butlletí