El Foix en família

dimarts, 4 juliol, 2023 - 00:00 a dijous, 31 agost, 2023 - 23:59
Platges de Cubelles

Tornen els tallers d’educació ambiental ‘El Foix en família’ a partir del 4 de juliol

Les activitats gratuïtes tindran lloc els mesos de juliol i agost a les guinguetes El Bon Xoricar (Marina de Cubelles), Che Charlie (Platja de la Mota) i l'Abellerol (Platja de la Mota)

La regidoria de Turisme reprèn a partir del 4 de juliol la programació dels tallers d’educació ambiental ‘El Foix en família’, adreçats a infants i a les seves famílies amb l’objectiu de conscienciar sobre el valor ambiental dels espais naturals i de les platges. S’ofereixen 11 activitats gratuïtes que s’impartiran en tres espais diferents, les guinguetes El Bon Xoricar (Marina de Cubelles), Che Charlie (Platja de la Mota) i l'Abellerol (Platja de la Mota). 

Els tallers duraran fins al 31 d’agost i se celebraran dos dies per setmana a les 18.30 hores. Seran impartits per entitats mediambientals del territori com GEPEC (Grup d'estudi i Protecció dels ecosistemes catalans) que està especialitzat en la conservació del Corriol Camanegre, Cubelles Descoberta que gestiona la casa de colònies Mas d’En Pedro i Can Foix, l'empresa Quatre Passes i l’entitat EDULIS.

Cubelles està dins de l’àmbit de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc del Garraf, Olerdola i Foix. També l'Oficina de Turisme del Castell està acreditada com a empresa partner dins d’aquest distintiu a més de disposar del compromís Biosphere. Una de les línies d’actuació és el foment del turisme sostenible, mitjançant accions divulgatives de l’entorn i l'alineació amb els ODS. Les empreses escollides a part d'estar especialitzades en cada taller també estan acreditades com a Biosphere i CETS com a garantia de ser empreses que treballen en clau de sostenibilitat. Per la seva banda, les guinguetes Che Charlie i l'Abellerol també s’estan acreditant dins del programa Biosphere i CETS.    

Les inscripcions pels tallers s'han de formalitzar a l'apartat de l'agenda des del web municipal. Les persones que facin les activitats rebran vals descompte i promocions a les guinguetes per incentivar així la seva participació.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Cubelles
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia
El primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol

40 anys del Centre d'Estudis del MarSituat a primera línia de mar, al passeig Marítim de Sitges, el Servei del Medi Ambient de la Diputació de Barcelona va crear el Centre d’Estudis del Mar (CEM) el 28 d’abril de 1983, amb l’objectiu pioner de fer educació ambiental sobre els valors litorals i marítims mediterranis.

Acte
28/11/2023 - 12:00
Centre Cultural Miramar. Carrer de la Davallada, 12, Sitges
Notícia

Cubelles participa en el projecte d’investigació Posidònia Activa, sobre la posidònia oceànica.

Butlletí