Ecofira de Dosrius

dissabte, 4 maig, 2019 a diumenge, 5 maig, 2019
Dosrius

Dosrius acollirà el 4 i 5 de maig la quarta edició de la Fira Ecològica del Maresme. Al llarg de tot un cap de setmana, l’espai de Can Tarau serà seu de diverses xerrades, tallers, activitats infantils i tastets gastronòmics i enològics. Consulta aquí el programa d'activitats.

El cap de setmana del 4 i 5 de maig torna l’Ecofira, la Fira Ecològica de referència del Maresme. Un projecte impulsat per l’Ajuntament de Dosrius i que amb només quatre edicions a les seves esquenes ja s’ha consolidat com un punt de trobada a la comarca d’empreses, entitats i experiències entorn de la sostenibilitat i l’ecologia.

Enguany, la fira vol potenciar la seva vessant participativa. Per tot plegat, s’han millorat i ampliat els serveis que es presten a tots els visitants; incorporant nous formats que fan més atractius i llaminers tots els actes paral·lels a l’Ecofira que tenen lloc dins i fora de la carpa auditori. En aquesta quarta edició, a més, es vol posar un focus especial en la pagesia, tot donant visibilitat a diverses iniciatives del sector que es duen a terme al Maresme i promocionant valors com l’ecologia, la proximitat i la sostenibilitat.

Així, les parades habilitades a la fira conviuran amb una gran carpa menjador i amb una carpa auditori on es duran a terme xerrades, conferències, tallers, show cooking i múltiples propostes per a dinamitzar la jornada i adaptar-la als gustos i interessos de tots els participants.

Finalment, i per a reposar forces, la gastronomia i l’enologia també tindran un espai preeminent a l’Ecofira 2019 a través de la cuina de proximitat, ecològica i saludable.

El programa de la jornada i tota la informació sobre l’Ecofira es pot consultar a través del web www.ecofira.cat. El consistori agraeix a totes les entitats, organitzacions, persones i negocis participants la seva implicació en el projecte.


 

Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia

Amb la voluntat de donar suport i reforçar els processos que per a la transició a un model de major sobirania alimentària i que enforteixin un sistema alimentari més just, segur, sostenible i saludable, format per criteris socials, ecològics i de proximitat; la vicepresidenta quarta de la Diputació, Núria Parlon, ha llegit a l’inici del ple ordinari d’aquest dijous la declaració institucional d’adhesió a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Article

La iniciativa permet proporcionar àpats cuinats en menjadors escolars a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat

Butlletí