ECOFest! El primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica per a tota la ciutadania

dissabte, 14 novembre, 2020 a diumenge, 15 novembre, 2020

Et convidem a l’ECOFest, el primer festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica , organitzat pel jovent de Granollers per a tota la ciutadania. 

Es celebrarà en format online els propers dissabte 14 i diumenge 15 de novembre, d’11h a 13h30 , i comptarà amb un programa molt complet de tallers, xerrades i taules rodones sobre productes i joguines reciclades, maquillatge ECOfriendly, conscienciació social i models participatius, entre d’altres.

També, i amb l’objectiu d’acostar la temàtica a la nostra realitat diària, no faltaran concursos, concerts musicals, ECOvermuts i jocs diversos. 

I tu, t'ho perdràs? 

Ajuda’ns a crear un major impacte, compartint aquest video. Moltes gràcies. T’esperem! 

Més informació a www.ecofest.cat

Inscriu-te ja a https://entradesecofest.eventbrite.es

¡Per una millor ciutat i un millor planeta! 


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

La primera edició de l’ECOFest, festival de la sostenibilitat i l’emergència climàtica, celebrat el dies 14 i 15 de novembre en format virtual, ha estat tot un èxit participatiu i d’organització.

Notícia
Foto: Equip tècnic del Parc Natural del Montseny

Foto: Equip tècnic del Parc Natural del Montseny

Aquest treball cartogràfic i de caracterització de les masses forestals més fràgils del Parc Natural és una acció inclosa dins el projecte «Life Clinomics», coordinat per la Diputació de Barcelona i amb la participació de la Diputació de Girona.

Butlletí