Eco Sant Cugat 2020

divendres, 25 setembre, 2020 a diumenge, 27 setembre, 2020

La situació actual de pandèmia per la Covid-19, l’elevat risc de rebrot, la previsió de la seva evolució de cara als propers mesos i seguint les recomanacions dels departaments de salut i el servei d’epidemiologia, l’organització de l’Eco Sant Cugat ha pres la decisió de no celebrar actes que puguin comportar aglomeracions de gent pels carrers del municipi. Per això, no es realitzarà la fira amb estands i expositors o actes en espais reduïts i tancats.

Tot i això, s’han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l’aire lliure per poder celebrar la 18a edició de la fira. Ens hem centrat en la divulgació dels pilars bàsics de la Fira: consum responsable, salut i medi ambient, i del 25 al 27 de setembre es realitzaran les xerrades i activitats que podreu veure en l’enllaç següent:

PROGRAMACIÓ ECO SANT CUGAT 2020

 Totes les activitats son gratuïtes i amb aforament limitat, ja que s’adaptaran a les mesures de contenció de la Covid-19. Si no voleu venir presencialment, podreu seguir les xerrades i conferències en Streaming a través del canal de YOUTUBE de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.


 

Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Opinió

Es veu que Einstein ja deia que no es pot resoldre un problema des del mateix marc mental que l’ha creat. I tot indica que l’individualisme del capitalisme que ha contribuït a la crisi ecològica difícilment serà capaç de resoldre-la. Per això la recerca mostra que el discurs de la consciència ecològica individual és poc eficient i, fins i tot, contraproduent per fer front als problemes ambientals.

Notícia
Acció de sensibilització mediambiental Foto: Diputació de Barcelona

Acció de sensibilització mediambiental Foto: Diputació de Barcelona

Amb aquest programa, que té una dotació de 70.000 euros, l’Àrea d’Acció Climàtica vol reconèixer els papers actius de la iniciativa civil i la ciutadania associada en la protecció del medi ambient, especialment a projectes d’educació ambiental sobre emergència climàtica, conservació dels ecosistemes aquàtics i prevenció dels residus, especialment dels plàstics.

Butlletí