Diàleg: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies

divendres, 16 octubre, 2020 - 19:00 a dissabte, 17 octubre, 2020 - 18:59

En aquests temps de crisis sistèmica (sanitària, social, climàtica, biodiversitat, etc) i d’incerteses creixents, cal repensar els paradigmes que ens hi han dut i explorar visions que ens ajudin a transitar ver un nou equilibri possible. 

Des de la Diputació de Girona s’ha previst pel proper divendres dia 16 d’octubre, a les 7 de la tarda, un diàleg sobre el tema: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies, amb la participació de l’escriptora Laia Llobera, el filòsof-polítoleg Jorge Riechmann, el biòleg-filòsof Andreas Weber, i el filòsof de la ciència Jordi Pigem. Aquest acte comptarà amb la participació d’Anna Barnadas, diputada de Media Ambient i estarà moderat per Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental i coordinador de l’Associació Silene.

L’acte és promogut per la Diputació de Girona i organitzat per l’Associació Silene i Faberllull en col·laboració amb Núria social. 

Ateses les limitacions per l’actual situació sanitària, l’acte que es durà a terme a la sala d’actes del Núria social a Olot, amb una aforament limitat, i cal inscriure’s a nuriasocialsala@gmail.com  També serà retransmès en directe via streaming al canal: https://youtu.be/pPlFDpDOBcU


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

La iniciativa, impulsada per Ecovidrio i Disneyland París, vol inspirar els infants i fomentar un hàbit que contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. En el marc de la proposta, s’han instal·lat contenidors tematitzats amb alguns dels personatges més icònics de Disney en quatre punts de la ciutat

Article

El 8 de juliol va tenir lloc l’audiència pública oberta a tothom sobre l’estratègia de ciutat per fer front a l’emergència climàtica.

Article

L’Ajuntament de Girona dona suport a aquest projecte impulsat per Coca-Cola, que compta amb l’adhesió de la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes, i en què també participen les entitats mediambientals Ecoembes i Ecodes i la Federació d’Hostaleria de Girona. En la primera fase, s’han instal·lat 32 punts de recollida selectiva de residus en el recorregut Olot-Girona de les vies verdes i s’han afegit a la iniciativa 47 establiments propers a la ruta per reduir la petjada de carboni a la demarcació.

Butlletí