Diàleg: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies

divendres, 16 octubre, 2020 - 19:00

En aquests temps de crisis sistèmica (sanitària, social, climàtica, biodiversitat, etc) i d’incerteses creixents, cal repensar els paradigmes que ens hi han dut i explorar visions que ens ajudin a transitar ver un nou equilibri possible. 

Des de la Diputació de Girona s’ha previst pel proper divendres dia 16 d’octubre, a les 7 de la tarda, un diàleg sobre el tema: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies, amb la participació de l’escriptora Laia Llobera, el filòsof-polítoleg Jorge Riechmann, el biòleg-filòsof Andreas Weber, i el filòsof de la ciència Jordi Pigem. Aquest acte comptarà amb la participació d’Anna Barnadas, diputada de Media Ambient i estarà moderat per Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental i coordinador de l’Associació Silene.

L’acte és promogut per la Diputació de Girona i organitzat per l’Associació Silene i Faberllull en col·laboració amb Núria social. 

Ateses les limitacions per l’actual situació sanitària, l’acte que es durà a terme a la sala d’actes del Núria social a Olot, amb una aforament limitat, i cal inscriure’s a nuriasocialsala@gmail.com  També serà retransmès en directe via streaming al canal: https://youtu.be/pPlFDpDOBcU


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

L'entitat esportiva Aligots de Girona, és un exemple del paper que les entitats poden assumir per implementar i donar a conèixer l'Agenda 2030.

Notícia

La institució ha analitzat l'impacte de totes les actuacions del Pla de Mandat 2020-2023 i compta amb un sistema de més de 1.200 indicadors per mesurar el grau de compliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030. "L'Agenda 2030 és el marc programàtic idoni per a la recuperació social i econòmica de la COVID-19", ha assenyalat Miquel Noguer, president de la Diputació.

Butlletí