Diàleg: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies

divendres, 16 octubre, 2020 - 19:00

En aquests temps de crisis sistèmica (sanitària, social, climàtica, biodiversitat, etc) i d’incerteses creixents, cal repensar els paradigmes que ens hi han dut i explorar visions que ens ajudin a transitar ver un nou equilibri possible. 

Des de la Diputació de Girona s’ha previst pel proper divendres dia 16 d’octubre, a les 7 de la tarda, un diàleg sobre el tema: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies, amb la participació de l’escriptora Laia Llobera, el filòsof-polítoleg Jorge Riechmann, el biòleg-filòsof Andreas Weber, i el filòsof de la ciència Jordi Pigem. Aquest acte comptarà amb la participació d’Anna Barnadas, diputada de Media Ambient i estarà moderat per Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental i coordinador de l’Associació Silene.

L’acte és promogut per la Diputació de Girona i organitzat per l’Associació Silene i Faberllull en col·laboració amb Núria social. 

Ateses les limitacions per l’actual situació sanitària, l’acte que es durà a terme a la sala d’actes del Núria social a Olot, amb una aforament limitat, i cal inscriure’s a nuriasocialsala@gmail.com  També serà retransmès en directe via streaming al canal: https://youtu.be/pPlFDpDOBcU


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

Girona participa en un projecte transfronterer que vol reorientar el sector de la construcció cap a la sostenibilitat i l’eficiència energètica. L’Ajuntament és un dels quatre socis d’aquesta iniciativa, batejada com a Clúster Edificat, que rebrà una injecció de 800.000 euros –el 70%, de fons europeus- i que es durà a terme durant tres anys.

Article

S’ha publicat l’Observatori per a la Sostenibilitat de la Garrotxa de l’any 2020. Aquest document d’edició anual, finançat per la Diputació de Girona, ha estat redactat per tècnics del Consorci SIGMA i recull un seguit d’indicadors d’interès general relatius a la sostenibilitat de la comarca.

Butlletí