DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

dilluns, 22 març, 2021

 

El dia mundial de l’aigua 2021, el 22 de març, tracta del que significa l’aigua per a les persones, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital.

La vostra veu ajudarà a donar forma a la propera campanya del Dia Mundial de l'Aigua, fins al 22 de març de 2021. I les vostres converses formaran part d'un informe sobre el que l'aigua significa per a la gent de tot el món.

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua, després que la seva celebració s'aprovés a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (CNUMAD) l'any 1992.

La diada serveix per explicar quines accions es desenvolupen i es recomana fer servir les xarxes socials i el hashtag #diamundialaigua #water2me #worldwaterday #acaworldwaterday2021 . 

Més informació internacional del WorldWaterDay .


El valor de l'aigua

L’aigua significa coses diferents per a cada persona. La campanya #water2me tracta del que significa l'aigua per a cadascú de vosaltres.

Quina importància té l’aigua per a la vostra llar i la vostra vida familiar, el vostre mitjà de vida, les vostres pràctiques culturals, el vostre benestar i el vostre entorn local?

En gravar i compartir totes les formes en què l’aigua beneficia les nostres vides, podem valorar l’aigua adequadament i protegir-la eficaçment per a tothom.

Expliqueu-nos les vostres històries, pensaments i sentiments sobre l’aigua.


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Article
Pel Dia Mundial de l'Aigua

El consum d’aigua a Andorra es va situar el 2018 (segons les darreres dades disponibles) en 230 litres per habitant i dia, una xifra que està lluny dels 150 litres diaris que el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat s’ha marcat com a fita.

Article

L’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP) i Enginyeria sense Fronteres (ESF) publiquen la versió catalana d’aquest Manual de remunicipalització dels serveis públics de l’aigua, la versió original del qual ha estat liderada per l’Associació Espanyola d’Operadors Públics d’Abastament i Sanejament (AEOPAS).

Article

El cicle AiguArt 2020 torna amb un munt d’activitats per a tots els públics a Barcelona. 

Butlletí