Deixallibres al Vallès Oriental

dimarts, 20 abril, 2021 - 00:00 a diumenge, 25 abril, 2021 - 23:59

Les deixalleries de la comarca del Vallès Oriental participen en l’activitat DeixaLlibres, una iniciativa del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que pretén allargar la vida útil dels llibres usats.

Del 20 d’abril, i fins al 25 d’abril es poden portar a les deixalleries els llibres utilitzats perquè altres usuaris i usuàries els recuperin gratuïtament i tornin a ser llegits.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental va iniciar aquesta campanya el 2010 i des de llavors, segons dades del Consorci, s’han recuperat 30.000 exemplars, majoritàriament novel·les, llibres de contes, biografies i infantils.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Es penalitza amb el 50% els habitatges que no participin del Porta a Porta i es bonifica amb el 5% aquells que generin poca resta

Notícia

Des de de diumenge 1 de gener, ha començat el control de les aportacions per tal d'aplicar la nova taxa de residus segons la participació en el sistema porta a porta.

Notícia

L'Ajuntament de Montornès del Vallès ha engegat la campanya de sensibilització sobre la recollida de residus “Juguem net. És fàcil, fem-ho bé!”. La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.

Butlletí