Congrés Nacional d’Educació Ambiental: sessió de conclusions

dimecres, 24 novembre, 2021 - 17:00

Un any després de la seva inauguració, el proper 24 de novembre a les cinc de la tarda, tindrà lloc la sessió de tancament del Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-2021.

En aquesta sessió farem un balanç del Congrés de la mà de diferents ponents que han intervingut en les diverses sessions - professionalització, recerca, reptes pedagògics, biodiversitat, el repte del clima i la cultura de la sostenibilitat - i establirem línies de treball futures per consolidar una governança conjunta de l’educació ambiental al nostre país.

 

 

 

 

PROGRAMA

17.00 Benvinguda

17.10 Resum general del CNEA. Com ha anat el Congrés?

17.20 Taula rodona amb un “portaveu” de cada una de les 5 sessions temàtiques

18.00 Debat sobre el “i ara, com ho fem?”

18.45 Propers passos

19.00 Comiat i agraïment

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Notícia

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès celebra el 40è aniversari amb una jornada festiva al Camp de les Peces unint-se a la campanya 'UnArbreperEuropa'

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Butlletí