Clar com l'aigua!

dimecres, 9 desembre, 2020 - 18:00 a 19:00

Activitat telemàtica sobre la gestió de l'aigua al territori metropolità i la importància de fer-ne una bona gestió.

Activita telemàtica

L'activitat Clar com l'aigua pretén introduir, estructurar i reforçar els coneixements sobre el cicle integral de l’aigua i tots els elements que el conformen. Així doncs, en aquesta activitat es farà un repàs a aquest cicle per tal de capacitar als participants per entendre i posar en valor l’aigua i la importància de fer-ne una bona gestió. El fil conductor de l’activitat serà el cicle urbà de l’aigua, el qual s’anirà seguint i se n’aniran explicant els diferents elements que el conformen.

Per participar en l'activitat cal fer inscripció al següent enllaç

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Ciutadania

Relacionats

Acte
21/01/2021 - 13:00
Activitat telemàtica
Article

El projecte Life Libernitrate, impulsat per l'àrea de Projectes Europeus, té com a objectiu sensibilitzar als municipis sobre esta problemàtica i ajudar els ajuntaments a combatre-la. La tercera jornada del projecte ha estat destinada als alcaldes i alcadesas de les comarques de la Plana de Utiel-Requena, la Hoya de Buñol i el Valle de Ayora-Cofrentes.

Notícia

La totalitat del reg dels espais verds públics de Premià de Mar es controlen ja via internet mitjançant un sistema de telegestió. L'objectiu és incrementar l'eficiència del reg de les zones verdes de la vila amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi de recursos. En aquest sentit, es preveu que el nou sistema faciliti un estalvi d'aigua al municipi superior al 30%.

Butlletí