Celebració dels 40 anys del Centre d'Estudis del Mar

dimarts, 28 novembre, 2023 - 12:00 a 14:00
Centre Cultural Miramar. Carrer de la Davallada, 12, Sitges


El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Creat l’abril de 1983, enguany celebra el 40è aniversari. I amb motiu de l’efemèride hem organitzat un acte de celebració el proper dimarts 28 de novembre al Centre Cultural Miramar, amb una taula rodona integrada per experts que debatran al voltant del món de la cultura oceànica i el futur de l’educació ambiental com a eina de transformació. Serà presentada per la periodista sitgetana Anna Grimau i es clourà amb una actuació del també sitgetà Ramon Mirabet.

L’acte finalitzarà amb un refrigeri amb productes del territori i un brindis per 40 anys més de CEM. 

Més informació i programa
Inscripcions 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia
El primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol

40 anys del Centre d'Estudis del MarSituat a primera línia de mar, al passeig Marítim de Sitges, el Servei del Medi Ambient de la Diputació de Barcelona va crear el Centre d’Estudis del Mar (CEM) el 28 d’abril de 1983, amb l’objectiu pioner de fer educació ambiental sobre els valors litorals i marítims mediterranis.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Notícia
8 de juny, Dia Mundial dels Oceans

Nascut l’abril de 1983, el Centre d'Estudis del Mar (CEM) de la Diputació de Barcelona ubicat al barri de Terramar de Sitges és el primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol.

Butlletí