Celebració del Dia Mundial de l'Educació Ambiental a Sant Cugat: exposició i xerrada sobre canvi climàtic

dijous, 26 gener, 2017 - 18:30
Cal Temerari
Geolocation

De part de l'associació OSEA, us convidem a celebrar amb nosaltres, aquest 26 de gener a Sant Cugat, el dia mundial de l'Educació Ambiental.

Us esperem al local social cal Temerari a les 18:30h per inaugurar una exposició sobre el canvi climàtic que hem elaborat nosaltres mateixos/es des d'una perspectiva particular.

Seguidament realitzarem una xerrada-taller-dinàmica sobre el canvi climàtic, una adaptació d'una activitat que fa anys que funciona molt bé a secundària i té ganes de no deixar ningú indiferent.

L'exposició romandrà a cal Temerari fins el dia 9 de febrer, dia en què a les 18:30h passarem el documental Això ho canvia tot (This Changes Everything) de la Naomi Klein, amb subtítols en català de l'Isidre Castañé.

Us convidem a gaudir amb nosaltres d'aquesta celebració. Us esperem!

OSEA... Organització Santcugatenca d'Educació Ambiental


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’escola Joan Maragall declara l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat del  Vallès en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants.
Article
El projecte EYES Erasmus a Granollers finalitza amb una guia que respon a aquesta qüestió

La metodologia descrita en aquesta guia es basa en la metodologia desenvolupada al projecte Erasmus+ EYES – Implicant el jovent en la planificació de l’energia i el clima i que a Catalunya s'ha implantat a Granollers.

Notícia
Jordi Garcia @LocalPres

Jordi Garcia @LocalPres

Una edició per streaming amb fira virtual, activitats i networking. Encara us hi podeu inscriure i podreu seguir l'emissió en directe des de la mateixa pàgina web congresacusti.cat el dies 14 i 15 d'octubre.

Butlletí