Casos reals d'autoconsum fotovoltaic

divendres, 2 desembre, 2022 - 09:30 a 12:00
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avinguda Can Bordoll, 119), Sabadell.
Tens preguntes sobre l'autoconsum fotovoltaic?

Ens plau convidar-vos a aquesta sessió perquè resolgueu tots els dubtes que tingueu en aquest àmbit. Sou una empresa i us esteu plantejant alternatives al subministrament d’energia per a la vostra activitat? Si és així no us podeu perdre aquesta sessió amb testimoni de casos reals sobre instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic. 


QUAN I ON

2 de desembre de 9:30 a 12 h

Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta de Sabadell (av. Can Bordoll, 119)

 

PROGRAMA

9:30 h: Benvinguda a càrrec de l’Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a i l'Associació d'Empreses i Propietaris de Can Roqueta

9:45 h: Normativa vigent en matèria d’autoconsum fotovoltaic, per Marc Gomà, coordinador Grup de Treball de Fotovoltaica CEEC

10:15 h: Ajuts vigents, per Francesc Vidal, cap Àrea Energies Renovables i Internacional ICAEN

11 h: Casos pràctics: 3 empreses privades i 1 edifici públic:

  • Andreu Maldonado, gerent de Maldonado
  • Jose Racionero, CEO d'Ais Vision
  • Mario González, director General de Formigons Montcau
  • Neus Parés, tècnica de l'Oficina d'Ecologia Urbana 


INSCRIPCIONS
Més informació

 

Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

El projecte està dividit en dos lots diferents. D’una banda, es millorarà la il·luminació de l’estadi, consistent en la substitució de les lluminàries de les torres ubicades al voltant del camp de futbol i de l’altra es renovaran les lluminàries dels espais interiors.

Notícia

Els edificis inventariats podran incorporar criteris de sostenibilitat energètica - amb condicions - en cas de ser rehabilitats, que s’intervingui per a donar-los un nou ús o bé per dotar-los d’activitat. També, tot i no emprendre cap iniciativa arquitectònica o urbanística, podran utilitzar les seves teulades com a base d’una instal·lació fotovoltaica.

Notícia

Amb aquesta actuació, finançada íntegrament per l’Ajuntament, es completa la dotació de plaques solars per a l’autoconsum elèctric a tots els centres educatius del municipi.

Butlletí