Biocultura ON: Fira de les Alternatives i el Consum Responsable

dijous, 21 gener, 2021 - 00:00 a dissabte, 23 gener, 2021 - 23:59

Arriba la trobada virtual de la cultura bio d’arreu del món.

La Fira de les Alternatives i el Consum Responsable celebra una nova edició. Enguany ho fa en format virtual, seguint les recomanacions sociosanitàries pertinents. A través del canal Biocultura ON, productors, empreses i entitats bio connectaran amb clients i consumidors responsables d’arreu del món per compartir continguts, esdeveniments i experiències.

Al llarg de tres dies, els assistents podran descobrir hàbits bio procedents de diversos punts del planeta, aprendre’n i inspirar-s’hi per aplicar-los en la vida diària. La fira, a través de la unió de diversos experts i seguidors de la cultura bio, posarà de manifest la possibilitat real de fer el nostre món molt més sostenible.

BioCultura ON no és un esdeveniment virtual més, sinó una experiència digital que reprodueix l'essència de BioCultura, presentant l'últim de l'univers 'eco' de manera online i en directe.

Seran tres dies intensos per descobrir, aprendre, inspirar-se i connectar amb experts i seguidors de la cultura bio de tot arreu. Una trobada virtual per demostrar que un món més sostenible és possible.

Entrada general de: 3 €. L'entrada dona accés als 3 dies de l'esdeveniment a tota la programació en viu i en directe, visitar les empreses expositores i / o patrocinadores, a participar en sortejos i concursos, i rebre informació a l'email personal.


Organitzat per: Associació Vida Sana


 

Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Notícia

El document és el punt de partida per definir el pla d’acció per promoure la transició ecològica a la ciutat. La diagnosi constata que la compra directa a productors ha augmentat en un 7% durant els darrers i que la majoria de pagesos de Manresa entraran en edat de jubilació els propers 10 anys, entre altres aspectes.

Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Butlletí