Biocultura ON: Fira de les Alternatives i el Consum Responsable

dijous, 21 gener, 2021 - 00:00 a dissabte, 23 gener, 2021 - 23:59

Arriba la trobada virtual de la cultura bio d’arreu del món.

La Fira de les Alternatives i el Consum Responsable celebra una nova edició. Enguany ho fa en format virtual, seguint les recomanacions sociosanitàries pertinents. A través del canal Biocultura ON, productors, empreses i entitats bio connectaran amb clients i consumidors responsables d’arreu del món per compartir continguts, esdeveniments i experiències.

Al llarg de tres dies, els assistents podran descobrir hàbits bio procedents de diversos punts del planeta, aprendre’n i inspirar-s’hi per aplicar-los en la vida diària. La fira, a través de la unió de diversos experts i seguidors de la cultura bio, posarà de manifest la possibilitat real de fer el nostre món molt més sostenible.

BioCultura ON no és un esdeveniment virtual més, sinó una experiència digital que reprodueix l'essència de BioCultura, presentant l'últim de l'univers 'eco' de manera online i en directe.

Seran tres dies intensos per descobrir, aprendre, inspirar-se i connectar amb experts i seguidors de la cultura bio de tot arreu. Una trobada virtual per demostrar que un món més sostenible és possible.

Entrada general de: 3 €. L'entrada dona accés als 3 dies de l'esdeveniment a tota la programació en viu i en directe, visitar les empreses expositores i / o patrocinadores, a participar en sortejos i concursos, i rebre informació a l'email personal.


Organitzat per: Associació Vida Sana


 

Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Article
Una exposició de la Fundesplai

 L’exposició proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Entrevista

Laia Serra és una de les portaveus de "Veus per la Sobirania Alimentària a ciutat" Aquesta plataforma heterogènia aglutina persones, entitats i moviments socials que treballen per la Sobirania alimentària des de diversos àmbits per construir unes ciutats veritablement sostenibles en relació a l'alimentació. Neixen, com diu Serra, no per fer una crítica a les polítiques municipals, sinó per reivindicar que fa anys que dediquen els seus esforços a transformar el sistema alimentari. Amb Laia Serra repassem quines són les seves propostes.

Butlletí