Biocultura ON: Fira de les Alternatives i el Consum Responsable

dijous, 21 gener, 2021 a dissabte, 23 gener, 2021

Arriba la trobada virtual de la cultura bio d’arreu del món.

La Fira de les Alternatives i el Consum Responsable celebra una nova edició. Enguany ho fa en format virtual, seguint les recomanacions sociosanitàries pertinents. A través del canal Biocultura ON, productors, empreses i entitats bio connectaran amb clients i consumidors responsables d’arreu del món per compartir continguts, esdeveniments i experiències.

Al llarg de tres dies, els assistents podran descobrir hàbits bio procedents de diversos punts del planeta, aprendre’n i inspirar-s’hi per aplicar-los en la vida diària. La fira, a través de la unió de diversos experts i seguidors de la cultura bio, posarà de manifest la possibilitat real de fer el nostre món molt més sostenible.

BioCultura ON no és un esdeveniment virtual més, sinó una experiència digital que reprodueix l'essència de BioCultura, presentant l'últim de l'univers 'eco' de manera online i en directe.

Seran tres dies intensos per descobrir, aprendre, inspirar-se i connectar amb experts i seguidors de la cultura bio de tot arreu. Una trobada virtual per demostrar que un món més sostenible és possible.

Entrada general de: 3 €. L'entrada dona accés als 3 dies de l'esdeveniment a tota la programació en viu i en directe, visitar les empreses expositores i / o patrocinadores, a participar en sortejos i concursos, i rebre informació a l'email personal.


Organitzat per: Associació Vida Sana


 

Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Article

La mesura de govern per a una alimentació sostenible recull les diferents línies d’acció i els diferents projectes que es duran a terme a Barcelona durant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que se celebrarà a la ciutat durant tot el 2021. El projecte té un pressupost de prop de deu milions d’euros.

Notícia

El projecte Dunia,de microfinançament agroecològic,permet a la població urbana de Barcelona donar suport a productors locals de tot Catalunya i facilitar així la implicació de la ciutadania en una alimentació més sostenible. Els microfinançadors -particulars o empreses- reben un retorn en forma de producte o de servei i es poden desgravar l’aportació econòmica a la declaració de la renda.

Notícia

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica d’enguany s’adapta a la situació actual i informarà i difondrà la producció i alimentació ecològica de manera virtual

Butlletí