Agenda Rural de Catalunya: tallers temàtics

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00 a divendres, 2 juliol, 2021 - 13:00

Vols participar en els tallers temàtics de l'Agenda Rural de Catalunya? 

Un cop acabada la fase d'aportacions inicial comença la fase de participació. En aquesta fase de participació s'organitzaran tallers temàtics en línia i tallers territorials per acabar de definir les propostes rebudes en la fase d'aportacions inicial. Tothom que vulgui, ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials, podrà participar als diferents tallers que anirem organitzant.

A continuació pots consultar les dates dels tallers temàtics i pots accedir a l'enllaç d'inscripció.

ATENCIÓ! S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS FINS A 3 DIES ABANS DE CADA TALLER TEMÀTIC PER QÜESTIONS DE LOGÍSTICA. 


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Article

Arrel de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, es va celebrar el passat 7 de juny l’acte virtual "Joves i Natura". Es va poder escoltar a joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) i es va comptar amb una taula rodona on van intervindré joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

 

Entrevista

Francesc Baró és investigador de l’ICTA-UAB, i professor investigador de la VUB (Vrije Universiteit Brussel). Ha dirigit el primer estudi sobre el verd escolar a Barcelona, el qual identifica diferents patrons de desigualtat en l'exposició i l'accés als espais verds dels infants escolaritzats a la ciutat. Reflexionem amb ell sobre justícia ambiental, el paper dels centres escolars en l’articulació de la vida als barris i la necessària naturalització d’aquests espais.

Opinió

Si destruïm l’habitabilitat de la Terra no sembla que Mart resulti un destí operatiu pel comú de la humanitat, més enllà dels quatre milionaris de torn i altres ‘supermascles galàctis’ com l’antropòloga i activista Yayo Herrero va titllar a Musk

Butlletí