5a Jornada de Gestió Local: reptes i nous models de gestió de residus al món local

dimarts, 30 novembre, 2021 - 09:00 a 12:30

La 5a Jornada de Gestió Local, organitzada entre la Diputació de Barcelona i IESE Public, té com a objetiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració Local pugui compartir el coneixement generat en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals del sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. 

Els elements de debat d'aquesta 5a Jornada pivotaran entorn a la recollida selectiva de residus en l'àmbit municipal. Es parlarà sobre els principals reptes a afrontar en la gestió de residus en el món local abans del 2025 i es presentaran projectes de gestió innovadors per al món local. 

La Jornada va dirigida a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com gestors municipals d'àmbit generalista i/o sectorial. Enguany la sessió es durà en format híbrid, en les instal·lacions del nostre campus, a Barcelona, i es podrà també seguir a través de zoom el dimarts 30 de novembre de 2021 de 9.00am a 12.30pm (CET). Per a assitir en qualsevol dels 2 formats, serà necessària la inscripció a través d'aquesta pàgina web

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

 

Organitzador: 
IESE i Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El passat 4 d’octubre es va iniciar el nou sistema de recollida de residus porta a porta al nucli de  Gerri de la Sal, municipi de Baix Pallars (Pallars Sobirà) en substitució de l’actual model en àrees de contenidors obertes.

Notícia
Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

Bujols xipats per a la recollida comercial. Foto. Ajuntament de Mataró

A partir d’aquest 2 de novembre, els comerços i restaurants del Centre deixaran a la porta dels seus establiments la fracció dels residus que toqui recollir cada dia. El servei, que té com a objectiu incrementar les xifres de recollida selectiva, s’estendrà en breu als eixos comercials dels barris i a generadors singulars a tota la ciutat.

Notícia

L’Ajuntament de Montmeló es proposa l’objectiu d’arribar a les directrius marcades per la normativa europea i catalana donant un pas més per fomentar la separació́ en origen dels residus.

Butlletí