5a Jornada de Gestió Local: reptes i nous models de gestió de residus al món local

dimarts, 30 novembre, 2021 - 09:00 a 12:30

La 5a Jornada de Gestió Local, organitzada entre la Diputació de Barcelona i IESE Public, té com a objetiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració Local pugui compartir el coneixement generat en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals del sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. 

Els elements de debat d'aquesta 5a Jornada pivotaran entorn a la recollida selectiva de residus en l'àmbit municipal. Es parlarà sobre els principals reptes a afrontar en la gestió de residus en el món local abans del 2025 i es presentaran projectes de gestió innovadors per al món local. 

La Jornada va dirigida a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com gestors municipals d'àmbit generalista i/o sectorial. Enguany la sessió es durà en format híbrid, en les instal·lacions del nostre campus, a Barcelona, i es podrà també seguir a través de zoom el dimarts 30 de novembre de 2021 de 9.00am a 12.30pm (CET). Per a assitir en qualsevol dels 2 formats, serà necessària la inscripció a través d'aquesta pàgina web

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

 

Organitzador: 
IESE i Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Sant Just Desvern redueix en un 30% la quantitat de fracció resta generada a les llars, a través d’un programa individualitzat de sensibilització per a la millora de la gestió de residus i els contenidors intel·ligents. 

Es confirma el resultat positiu de la primera prova pilot a l’Estat Espanyol del projecte LIFE REthinkWASTE juntament amb els contenidors intel·ligents.

La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil.

Notícia
El servei començarà el 27 de juny

Aquesta setmana informadors ambientals visiten els comerços per resoldre dubtes i lliurar-los tot el material que necessiten

Notícia

El desplegament del nou sistema de recollida de residus que s’està fent a la comarca, ja comença a fer les seves primeres passes al municipi.

Butlletí