1a Fira de la Mobilitat i l'Energia a Barberà del Vallès

dissabte, 17 setembre, 2022 - 00:00 a 23:59
Barberà del Vallès

El pròxim 17 de setembre, Barberà del Vallès celebrarà la 1a Fira de la Mobilitat i l'Energia, una iniciativa que té per objectiu oferir a la ciutadania una visió global de les diferents solucions de mobilitat que existeixen al mercat i que empreses barberenques ja estan implementant. Aquesta fira està organitzada per l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

La mobilitat, com tants altres temes, han canviat al llarg del temps i coses que ens semblaven habituals; ara no són acceptables. La salut, la contaminació, el canvi climàtic, la seguretat, el repartiment de l'espai públic, l'accessibilitat, etc, ara temes centrals quan parlem de mobilitat que fa uns anys no tenien la rellevància actual.

Les ciutats estan en constant evolució per assegurar una mobilitat segura, equitativa, accessible, sostenible i eficaç. Barberà està avançant per aquest camí sabent que hi ha molta feina a fer.

Què trobareu a la fira?

A partir de les 10 hores, a la plaça de la Vila es desenvoluparan diferents actes: 

- Tallers i activitats per a la infància

- Xerrada del meteoròleg Francesc Mauri i Domènech, qui explicarà les claus de la mobilitat i l'energia per un futur millor (a les 12 hores)

- Descobriu que està fent Barberà en mobilitat


 

Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El passat dissabte 17 de setembre, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès va acollir la 1a Fira de la Mobilitat i l'Energia, una iniciativa amb la finalitat d'oferir a la ciutadania una visió global de les diferents solucions de mobilitat que existeixen al mercat i que empreses barberenques ja estan implementant. 

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Butlletí