XXV Setmana del Medi Ambient a Terrassa

dilluns, 30 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 6 juny, 2016 - 19:59
Geolocation

La XXV SETMANA DEL MEDI AMBIENT se celebrarà, principalment, entre els dies 30 de maig  i 5 de juny a Terrassa. El tema central d’aquesta Setmana anirà al voltant de la qualitat de l’aire. Algunes de les activitats hi estan relacionades i d’altres fan referència a d’altres vectors ambientals, com l’Anella Verda, tinença responsable d’animals, consum responsable, energia...

S’han organitzat diverses activitats al llarg de tota la setmana a les quals podeu assistir-hi. Us en presentem algunes:

 • Dilluns dia 30 de maig al Cinema Catalunya amb la pel·lícula: “Hijos de la Tierra
   
 • Dijous 2 de juny la conferència: “El temps de fer les ciutats per les persones: a propòsit dels efectes de la contaminació de l’aire” a càrrec del Dr. Jordi Sunyer i Deu
   
 • Dissabte dia 4 de juny al Cinema Catalunya amb la pel·lícula: “Minúsculos: El valle de las hormigas perdidas”.
   
 • Jornada de portes obertes a l’hort de Planterm-nos
   
 • Diumenge dia 5 de juny DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT,  a la Rambla d’Ègara, Fira MOVEMUS, amb diferents espais: Activa’t pel Medi Ambient, Movemus, Àgora, Circuït i la Festa del Medi Ambient amb tallers, jocs , animació i moltes sorpreses.
  • Com anar en bici sense morir en l'intent (Haritz Ferrando - BITER) 12h

  • Beneficis per la salut de l'activitat física (Ione Avila - CREAL) 12:40

  • Vehicles Elèctrics vers la contaminació atmosfèrica (Francesc Mauri - Meteoròleg) 13:20

  • Mobilitat Elèctrica i Projectes (EcoRacing i Motospirit - UPC) 18h

 • Conferències, sortides, rutes guiades, tallers …, i moltes activitats més que trobaràs en el programa!

Tots els actes són gratuïts, però en alguns casos cal fer la reserva de places al Centre de Documentació i Educació Ambiental al carrer Pantà, 20 Tel 937397000 Ext. 4131. Trobareu tota la informació de les activitats programades al web: www.mediambient.terrassa.cat

 


 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA1.26 MB
PDF icon Fira MOVEMUS2.45 MB
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Notícia

Terrassa va acollir el passat 15 de febrer una jornada amb empresaris per presentar els resultats dels dos estudis, realitzats gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, per impulsar l’autoconsum compartit i les comunitats energètiques en un dels 20 polígons industrials de la ciutat.

Notícia

Aquesta taula vol ser una eina que permeti coordinar les polítiques municipals i catalanes per abordar els reptes que planteja la transició energètica. 

Butlletí