Sostenible
Publicat a Sostenible (https://www.sostenible.cat)

Inici > “Intentar que el plat sembli un quadre de Miró és antinatural”

Ada Parellada, propietària de Semproniana
Marc Solanes Calderón [1]
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
25/11/2024 - 16:45

Ada Parellada és la propietària de Semproniana i una de les cuineres pioneres de Catalunya en reaprofitament alimentari al sector de la restauració.


 


Ada Parellada és una de les cuineres amb més renom de Catalunya. A banda del seu talent entre fogons, també ha esdevingut una referència en reaprofitament alimentari i consciència de la cuina. En aquesta entre, Parellada fa un repàs de cap a on ha evolucionat la cuina del territori i la necessitat de tornar a les arrels per gaudir d'una cuina més sostenible i que es basi en la proximitat i el sentit comú.
 

Gravació i muntatge: Pere Elías​


 

 

 

Categories: 
Compra verda/Consum [2]
Etiquetes: 
Consum [3]
Reaprofitament [4]
alimentació [5]
malbaratament alimentari [6]

URL d'origen:https://www.sostenible.cat/entrevista/intentar-que-el-plat-sembli-un-quadre-de-miro-es-antinatural

Enllaços
[1] https://www.sostenible.cat/autor/marc-solanes-calderon [2] https://www.sostenible.cat/categories/compra-verdaconsum [3] https://www.sostenible.cat/etiquetes/consum [4] https://www.sostenible.cat/etiquetes/reaprofitament [5] https://www.sostenible.cat/etiquetes/alimentacio [6] https://www.sostenible.cat/etiquetes/malbaratament-alimentari