natura

Notícia

La XCN celebra 20 anys consolidant una xarxa de 190 organitzacions que treballen amb l’objectiu comú de preservar la natura

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Article

En Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus, ens explica el valor ecològic dels espais naturals de Catalunya, l’existència d’àrees protegides i la seva vulnerabilitat. També ens assenyala l’impacte negatiu que té la massificació d’aquests espais singulars i què podem fer per gaudir-ne i ajudar a la seva conservació.

Notícia

La restauració dels ecosistemes és clau per combatre el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, a més de reduir els riscs per a la seguretat alimentària.

Article

Concurs de fotografia del Festival Cinema Natura de Cervelló.​

Article

Ja s'ha obert la 4a convocatòria del premi "Natura i Societat" de la Fundació Girbau.

Notícia

Del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, incloent-hi el 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, i fins al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc la Setmana de la Natura, amb més de 400 accions per passar a l’acció per la natura arreu de Catalunya.

Article

Campanya de sensibilització per afavorir la conservació de la natura quan es visiten els espais naturals.

Notícia

El projecte, sota el nom "Riberes de Vic", busca renaturalitzar l'espai i el curs fluvial del mateix riu.

Article

Es busquen 150 amants de la natura per fer de detectius de mamífers

Notícia

Del 3 al 5 de març es celebra a Sant Sadurní la primera Festa de la Natura a Can Mas de la Riera, coincidint amb el Dia Internacional de la Natura el 3 de març