“Intentar que el plat sembli un quadre de Miró és antinatural”

Ada Parellada, propietària de Semproniana
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
25/11/2024 - 16:45

Ada Parellada és la propietària de Semproniana i una de les cuineres pioneres de Catalunya en reaprofitament alimentari al sector de la restauració.


 


Ada Parellada és una de les cuineres amb més renom de Catalunya. A banda del seu talent entre fogons, també ha esdevingut una referència en reaprofitament alimentari i consciència de la cuina. En aquesta entre, Parellada fa un repàs de cap a on ha evolucionat la cuina del territori i la necessitat de tornar a les arrels per gaudir d'una cuina més sostenible i que es basi en la proximitat i el sentit comú.
 

Gravació i muntatge: Pere Elías​


 

 

 

Categories: 

Relacionats

Reportatge
FAST FASHION

Tot i que el consum de moda ràpida és dominant, hi ha tendències i microtendències contràries que creixen, especialment entre els més joves.

Entrevista
Joaquim Sempere, sociòleg i exprofessor de la Universitat de Barcelona

Butlletí