Dades del medi ambient a Catalunya 2023

21/02/2024 - 09:00

El llibret Dades del medi ambient a Catalunya presenta les dades estadístiques ambientals bàsiques anuals des de l’any 1993 (edició de 1994).

Enguany, el llibret Dades del medi ambient a Catalunya arriba al 30è aniversari sense cap interrupció. És l’única publicació de dades estadístiques ambientals que edita la Generalitat de Catalunya en què es pot seguir l’evolució de la informació ambiental més rellevant, que està a les mans de l'Administració ambiental catalana des de l’any 1994, en el llavors antic Departament de Medi Ambient creat l’any 1991.

Les 45 pàgines d’aquest llibret aporten continguts eminentment visuals, constituïts per gràfics, mapes i taules, i amb format digital i en paper.

D’altra banda, les dades estadístiques ambientals bàsiques més rellevants també es publiquen a l’apartat web d’Estadístiques i indicadors ambientals, amb l’objectiu concret que puguin ser consultades i descarregades en un format estàndard sense cap restricció.

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí