Més de 630 accions de neteja a Catalunya amb motiu de la Let’s Clean Up Europe 2022

22/04/2022 - 11:56

Per a l’edició de 2022 de la Let’s Clean Up Europe, a Catalunya, s’organitzaran més de 630 activitats de neteja al medi natural, situades a 40 comarques repartides per tot el territori català. Aquestes accions estaran organitzades per 529 entitats que tenen l’objectiu d’aconseguir que el major nombre possible de persones s’hi impliqui de manera voluntària.

La Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa i tindrà lloc del 6 al 8 de maig. Per tal de formar part de la iniciativa i comprometre’s amb la cura del medi ambient, només cal apuntar-se a les activitats que s’ofereixen. En aquest enllaç trobareu l’agenda d’accions de la LCUE on podreu veure quines activitats es duran a terme al vostre entorn.

La Let’s Clean Up Europe té per objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i, alhora, promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Acte
12/05/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)
Article

Butlletí