Setmana Bio a la Catalunya Central

divendres, 20 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 30 maig, 2016 - 19:59

L’interès pels productes ecològics va creixent arreu d’Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes, obtinguts a partir d’un sistema que utilitza substàncies i processos naturals i cerca l’obtenció d’aliments d’alta qualitat que no danyin el medi ambient ni la salut humana.

Amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer aquest tipus de productes, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va crear, l’any 2013, la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica, com a marca pensada per a agrupar sota un sol paraigües totes aquelles actuacions programades per qualsevol persona, entitat o agent promotor que encaixi amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer els aliments ecològics entre els consumidors catalans. En aquests moments, els interessats ja poden començar a preparar les propostes d’activitats i contactar amb la persona dinamitzadora de la producció ecològica del vostre territori, o amb la unitat de producció agroalimentària ecològica del DARP (eco.daam@gencat.cat).

La Setmana Bio ja arriba, aquest 2016, a la quarta edició i, com en ocasions anteriors, el seu programa contindrà diversos tipus d’actuacions, com ara visites guiades a finques, granges i empreses de productors ecològics, xerrades divulgatives, activitats escolars, promocions gastronòmiques i comercials, etcètera, que se celebraran del 20 al 29 de maig arreu de Catalunya.

Totes les persones interessades a participar en les activitats de la propera Setmana Bio 2016, ja poden apuntar-se aquestes dates a l’ agenda i seguir tota la informació que es vagi generant en el web oficial d’aquest esdeveniment http://pae.gencat.cat/ca/setmana-bio/

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.


 

Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon Díptic1.25 MB
Categories: 
Agricultura
Slow food

Relacionats

Notícia



Amb motiu del Dia Mundial contra el Malbaratament Alimentari, que se celebra el 29 de setembre, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en valor les accions que impulsa per reduir el malbaratament d’aliments a la comarca. Aquesta jornada internacional vol sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte ambiental, social i econòmic que suposa llençar aliments que, tot i ser perfectament comestibles, no arriben a consumir-se. 

Notícia

Més de 60 restaurants participaran en la campanya "Aprofitem els aliments" per prevenir el malbaratament alimentari.

Butlletí