Autòpsia de residus a El Masnou

dissabte, 11 maig, 2024 - 17:30
Plaça Nova de les Dones del Tèxtil del Masnou

 

Saps què hi podem arribar a trobar en un contenidor de rebuig? Ampolles de plàstic, restes de menjar, capses de cartó, càpsules de cafè, joguines trencades, roba i moltíssimes coses més... Perquè, tot i que sembli mentida, encara no arribem a separar correctament ni el 50% dels residus que generem! La majoria dels residus que trobem al contenidor gris es podrien haver separat per reciclar, o simplement es podrien eliminar amb petits canvis d'hàbits i un consum més responsable. 

Descobreix què llencem i com ho podríem haver evitat amb el joc familiar de l'autòpsia de residus. Mentre l'equip de Rezero analitza bosses d'un contenidor gris, vosaltres haureu de trobar solucions i alternatives per eliminar tots els residus del taulell de joc.

Si tens ganes d'aprendre i reduir els residus de casa, t'esperem el dissabte 11 de maig a les 17:30h a la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil del Masnou.

 


 

Organitzador: 
Rezero
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Article

Per celebrar aquesta commemoració, l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats al llarg dels pròxims dies.

Butlletí