Maresme

Acte
11/05/2024 - 17:30
Plaça Nova de les Dones del Tèxtil del Masnou
Notícia

La Regidoria de Sostenibilitat ha posat el nou projecte de ciència ciutadana per fer un seguiment de les poblacions de papallones diürnes i així poder a avaluar i entendre la biodiversitat urbana.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Notícia

Ha entrat en vigor l'Ordenança d'estalvi d'aigua d'Alella, una nova normativa que estableix mesures que caldrà aplicar a partir d'ara a les noves construccions i grans rehabilitacions per afavorir la protecció del medi ambient, el desenvolupament sostenibles i l'ús eficient i racional de l'aigua.

Article

S’apliquen mesures correctives i preventives a les dues sales on s’han detectat nivells superiors al de referència: un soterrani del Complex Esportiu i un despatx del Casal de Gent Gran Can Mandri.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Notícia

El consum del municipi al mes de febrer va ser de 204 litres per habitant. Hem aconseguit baixa considerablement el consum respecte al mes de gener que va de 232 litres. Estem molt a prop del 200 litres per habitant i dia!!!! 

Article

Un eucaliptus centenari malmès per la sequera és l’eix del nou espai de biodiversitat que Mataró ha dissenyat al Parc Central. Malauradament, es va haver de talar pel risc de caiguda, però encara és font de vida

Article

Les escoles de Primària Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i l'Institut Ramon Turró participen aquest curs en el "Projecte 50/50" d'estalvi energètic en els centres educatius.

Notícia

L'Ajuntament ha aprovat l'establiment i el canvi de la forma de gestió del servei públic municipal d’abastament d’aigua potable.

Acte
19/03/2024 - 18:00
Espai l'Amistat. Carrer Sant Antoni, 60. Premià de Mar
Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva