Sostenible
Publicat a Sostenible (https://www.sostenible.cat)

Inici > Ada Parellada: "Hem desproveït l’aliment de tot el seu valor, l’hem reduït al preu"

Albert Punsola [1]
Periodista
14/03/2022 - 12:13

Ada Parellada va créixer a la cuina de "La Fonda Europa" i porta als gens l'estima pels aliments i la gastronomia.

Ara, més enllà de la seva excel·lència com a cuinera i directora del Semproniana, Parellada és reconeguda per la seva implicació en l'aprofitament alimentari i el canvi cultural cap a la recuperació del valor dels aliments. En aquesta entrevista aprofundeix en les arrels  socioculturals del malbaratament, com es viu al seu sector i quines són les estratègies que es poden posar en marxa per redreçar aquest problema socioambiental.


 

Categories: 
Agricultura [2]
Aigua [3]
Salut [4]
Slow food [5]
Etiquetes: 
aprofitament alimentari [6]
malbaratament alimentari [7]

URL d'origen:https://www.sostenible.cat/entrevista/ada-parellada-hem-desproveit-laliment-de-tot-el-seu-valor-lhem-reduit-al-preu

Enllaços
[1] https://www.sostenible.cat/autor/albert-punsola-44 [2] https://www.sostenible.cat/categories/agricultura [3] https://www.sostenible.cat/categories/aigua [4] https://www.sostenible.cat/categories/salut [5] https://www.sostenible.cat/categories/slow-food [6] https://www.sostenible.cat/etiquetes/aprofitament-alimentari [7] https://www.sostenible.cat/etiquetes/malbaratament-alimentari