Sostenible
Publicat a Sostenible (https://www.sostenible.cat)

Inici > Aprofitem els aliments

21/09/2023 - 09:07

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Tan sols a Catalunya llencem cada any més de 288.000 tones de menjar, i la restauració no n’està exempta, ja que un 12% de les compres de menjar d’establiments HORECA acaben a les escombraries innecessàriament.

#Gastrorecup és una proposta que anima els restaurants a celebrar dinars o sopars de manera periòdica amb aliments rebutjats pel circuit comercial, a un preu econòmic, per tal de conscienciar a la població i al propi sector de la necessitat d'implicar-se en la lluita contra el malbaratament alimentari.

Més informació i activitats de la campanya a aprofitemelsaliments.cat [1]

 


 

Categories: 
Reciclatge/Residus [2]
Municipis: 
Barcelonès›Barcelona
Etiquetes: 
malbaratament alimentari [3]
prevenció [4]

URL d'origen:https://www.sostenible.cat/article/aprofitem-els-aliments

Enllaços
[1] http://aprofitemelsaliments.cat [2] https://www.sostenible.cat/categories/reciclatgeresidus [3] https://www.sostenible.cat/etiquetes/malbaratament-alimentari [4] https://www.sostenible.cat/etiquetes/prevencio