Del 14 al 24 d’octubre, la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Una setmana dirigida a la ciutadania, on podreu conèixer, reflexionar i debatre al voltant dels temes centrals dels següents itineraris:
- Patrimoni gastronòmic [1]
- Malbaratament vs aprofitament [2]
- Urbanoruralitat i biodiversitat [3]
- Petjada ecològica [4]
- Alimentació i drets socials [5]
- Proximitat [6]
En paral·lel, la Més Setmana [7] compta amb una programació de prop d’un centenar d'activitats organitzades per 70 entitats, moltes d’elles membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible.
Si voleu conèixer diferents entitats de la ciutat que treballen durant tot l’any i des de fa molts anys per una Alimentació Sostenible i Assequible per a tots i totes, durant els cap de setmana 16 i 17 d’octubre i 23 i 24 d’octubre podreu trobar-les als Quioscos de les Rambles [8].
Més informació a l'enllaç. [9]