T'imagines un dia sense aigua?

Font: AMAP

26/03/2024 - 08:10

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Tot i aquest esforç, també necessitem limitar la demanda dels sectors agroindustrials, turístic, industrial i ramader intensiu, per a prioritzar el dret humà a l'aigua i preservar els usos ambientals i dels ecosistemes.

 

L'Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP) té com a finalitat difondre i promoure la gestió íntegrament pública de l’aigua, així com donar suport als municipis que vulguin encaminar-se cap a una gestió pública de l’aigua.

Associació Espanyola d´Operadors Públics d´Abastiment i Sanejament (AEOPAS) té com a objectiu promocionar la gestió pública del cicle integral urbà de l'aigua davant d'altres tipus de gestió. 

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Dins la nostra activitat diària portem a terme moltes accions i hàbits que requereixen l’ús i el consum d’aigua. Per a tots nosaltres, tenir aigua és un fet inqüestionable. A continuació us proposem 10 consells per estalviar aigua a casa.

Notícia

La nova tarifa de consum s’aplicarà en funció del nombre de persones empadronades en cada habitatge

Butlletí